Ha a Dirty Dancinget David Lynch rendezte volna....

A Jennifer Grey és Patrick Swayze főszereplésével 1987-ben készült Dirty Dancinget (Piszkos tánc a "rendes" magyar neve, de az egyik legismertebb példája annak, mikor az eredeti angol cím megy jobban át a köztudatba) mindenki ismeri, még az is, aki nem látta. Valahogy így van ez David Lynch kultikus sorozatával, a Twin Peaksszel is. Legalább a zene (majdnem) mindenkinek azonnal beugrik mindkét esetben.



Az utóbbi években, ahogy egyre könnyebbé vált videót vágni, mixelni, sorra készülnek a különféle párosítások filmek és/vagy sorozatok között, a legismertebb minden bizonnyal az a trend, hogy a Jóbarátok főcímzenéjére vágnak össze egy intrót más sorozatokhoz. (Itt egy egész komoly kis összeállítás belőle, a legmeghökkentőbb talán a Losttal mixelni).

 Ma reggel dobta fel az internet ezt a kis szösszenetet, melyben a Dirty Dancinghez készített valaki új trailert David Lynch stílusában (nekem elsőként persze a Twin Peaks jutott eszembe, de rajongók biztos felfedezhetnek még apró finomságokat a rendező más alkotásaiból is ). A videó nem friss, de most- hogy fut a kultikus sorozat folytatása, kicsit újra aktuálissá vált.