Krasznahorkai László és Nádasdy Ádám is ott lesz a JAK-táborban

És te?
Jelentkezési határidő 2017. augusztus 14.


2017. augusztus 28. és szeptember 1. között rendezik idén a József Attila Kör éves szigligeti táborát. 

Szemináriumvezetők: 

  • próza: Németh Gábor
  • líra: Nádasdy Ádám
  • gyermek- és ifjúsági irodalom: Mészöly Ágnes
A szemináriumokba történő jelentkezés feltételei: rövid bemutatkozás/ önéletrajt, próza esetében 10 oldalnyi kispróza vagy novella, líra esetében 5 vers, a gyermek és ifjúsági irodalmi szemináriumra egy max. 5000 karakteres összefüggő lírai vagy prózai szöveg a megcélzott közönség korcsoportjának megjelölésével.

A tábor vendége lesz a Man Booker-díjas és idén Aegon-díjjal kitüntetett Krasznahorkai László, az idén új regénnyel jelentkező Tompa Andrea, a Szívlapát antológia alkotói, a Helikon és a Múűt folyóirat szerkesztői, szerzői és még sokan mások. 


A táborba és a szemináriumokra jelentkezni e-mailben vagy személyesen a JAK-irodában az elérhetőségek megadásával, a jelentkezési lap kitöltésével, majd a részvételi díj befizetésével lehet. (A tábor költségeit áttekintő táblázatért kattints ide!)

E-mail: jakiroda@gmail.com

Cím: 1088, Budapest, Múzeum u. 7.

A JAK bankszámlaszáma: OTP Bank 11706016 – 20464170

Banki átutalás esetén kérjük, a közleményrovatban szerepeljen a befizető lakcíme és az, hogy „részvételi díj”!


Megjegyzés:

Az étkezéssel és a szállással kapcsolatos külön igényeket a jelentkezéssel együtt kérjük jelezni, a helyszínen már nem lehet új szállás és étkezésigényt benyújtani. A táborban szállással és étkezésekkel ellátni csak azokat tudjuk biztosan, akik előzetesen jelentkeztek. A tábor kialakítása miatt párokat és családokat nehezebben tudunk elhelyezni, ezért szíves megértésüket kérjük!